free website builder

Wanneer iemand een bedrijf begint, zijn er veel dingen die in aanmerking moeten worden genomen, wil het bedrijf geld kunnen gaan verdienen. Het eerste dat moet worden overwogen is financiering. Elk bedrijf heeft zeer verschillende behoeften, en niet elke financiƫle optie is one size fits all. Uw persoonlijke financiƫle situatie en de richting die u met uw bedrijf inslaat, zullen uiteindelijk de toekomst van uw bedrijfslening bepalen. Het is tijd om te beslissen hoeveel startfinanciering je nodig hebt, dan is het tijd om uit te zoeken waar je die gaat krijgen.

start een bedrijf

Uw beste optie voor financiering is het verkrijgen van een starterslening voor een klein bedrijf bij uw lokale bank of kredietunie. Banken willen over het algemeen een solide ondernemingsplan zien voordat ze u een zakelijke lening verstrekken, maar ze zijn bereid met u samen te werken als u een goed ondernemingsplan hebt. Om een bedrijf op te bouwen, is een goed ondernemingsplan essentieel. Zelfs als u nu geen ondernemingsplan hebt, zou u een ondernemingsplan voor uw toekomstige bedrijf moeten maken.

Als u bij uw lokale banken geen startfinanciering kunt krijgen, moet u eens kijken of u een lening voor kleine bedrijven kunt krijgen van een particuliere kredietverstrekker. Particuliere kredietverstrekkers hebben niet zoveel informatie nodig als een lokale bank en u kunt wellicht een betere rente op uw lening krijgen. Als uw startkapitaal echter minder dan 5 miljoen dollar bedraagt, kunt u beter niet naar particuliere kredietverstrekkers gaan. Een vereiste startkapitaal voor dit soort leningen is meestal rond de vijf tot tien miljoen dollar.

Sources for this article: